Let it snow!
Amerika is fantastisch; laat niemand je iets anders wijsmaken.
Deze morgen werd ik wakker om 8u, startte mijn computer op om naar de BU website te gaan (ze is vernieuwd! De foto's zijn ongeloofwaardig mooi) en daar zag ik het: ALL CLASSES ARE CANCELLED. Géniaal. Ik sluit mijn pc weer af en heb nog 3 uur geslapen. Geniaal. Als ik mijn computer voor de tweede keer opstart en naar StuBru online luister hoor ik dat België ook helemaal ondergesneeuwd is en dat iedereen in file staat. Echt; hier sluiten ze gewoon alles af, iedereen blijft binnen en is dolgelukkig. Zeker ook es proberen. Ik had gepland om superveel te werken maar daar is helaas niks van in huis gekomen. Ik heb al mijn werk gedaan dat gisteren af moest zijn, dus voor die laatste 16min van vandaag ben ik nog op schema ;). Om 5pm was er een 'verrassingsfeestje' voor Sonja, een Frans meisje. Nu, zo verrassend was het niet meer aangezien er niks gekocht kon worden om haar te verrassing; alles is dicht. We zijn gestart met mijn eerste sneeuwgevecht hier; Wereldoorlog III met allianties Belgie/Denemarken vs. Frankrijk/Mexico. We hebben vrede gesloten. Zo moet dat. Erna kwamen alle andere internationale af en hebben we een feestje gehouden op hun appartementje. 't Was echt super. Toen ik naar huis wandelde, zo'n half uurtje terug, heb ik drie auto's helpen uitgraven uit de sneeuw. Man, zoveel sneeuw heb ik in mijn leven nog niet gezien.
Ik ben trouwens verhuisd, ik weet niet of ik dat in mijn vorige bericht heb gezegd. Ik woon nu in Jessica Kozloff Apartments Union, of gewoon JKA C (ik snap nog steeds niet waar die C vandaan komt). Mijn adres is nu geüpdatet in mijn profiel en vanaf nu mag iedereen mij duust dingen beginnen versturen. Nee, dat moet niet, maar ik antwoord wel ;) 't Leven is geven en nemen. Mijn nieuwe kamer is fantastisch! 't Is even groot als die van Montgomery maar nu slaap ik er alleen. Mijn roommates zijn ook super! Ik zie ze wel niet vaak en eigenlijk vind ik dat ook goed (ik krijg nu net een déjà-vu gevoel dus ik zal zwijgen over de kamer aangezien ik wellicht dingen 2x begin te zeggen). Ik heb veel foto's van mijn kamer genomen maar ik ben erin geslaagd om mijn memorycard te blokkeren in mijn computer dus ik kan ze niet uploaden. Ja, stom. Ik ga morgen naar de HelpDesk en hoop dat zij mij gaan redden zodat ik eindelijk nog es iets kan uploaden.
Dit weekend was het trouwens zover; onze eerste roadtrip. We wilden oorspronkelijk naar Washington DC gaan máár echt DIT WEEKEND is er daar een sneeuwstorm. Kan je dat nu geloven? Ze hebben daar nooit, maar dan ook nooit sneeuw? Nu goed, wij keikoppig (eigenlijk was het Emilie die koppig was), die auto toch gaan halen en hier voor JKA parkeren. Zaterdag staan we op; die auto gans ingesneeuwd, echt, bijna zo erg als vandaag! Plannen gewijzigd; wij naar Boston MC! Wat een trip! Niet normaal! We hadden een witte Chrystler (bouwjaar 2008!!) waar we netjes met 5 inkonden; ik, Eduarde & Andrea (Mexico) en Emilie & Sonja (Frankrijk). Het was een trip van in totaal 800 miles (of zo'n 1200 km heen en terug!). Sonja had roadmixes gemaakt met levendige muziek, wat we nodig hadden op zo'n vroege zaterdag. Erna waren't mijn roadmixes en ze haatten ze. Echt eh, waarom vind niemand mijn muziek cool. 't Was Mumford and Sons, die zijn toch fantastisch? Anyway, 't is dus universeel bewezen dat men nergens mijn muziek cool vind (wellicht vindt Sam dit fantastisch).
In Boston, hebben we eerst ons Hostel gezocht en zijn dan naar Cambridge getrokken om er Harvard te bezoeken! Echt, superzotte campus!! Ik vind die van Bloomsburg al fantastisch, maar deze is echt honderduizend keer authentieker, mooier,... Ik heb tonnen foto's (geloof het of niet) en ik hoop ze ooit te kunnen uploaden. 's Avonds naar Irish bar geweest (heb foto's voor Annelies) en mijn eerste keer in een Hard Rock Café. Eduardo is er daar in geslaagd onze GPS te verliezen, dus hebben we daar nog gans de nacht naar gezocht; zonder resultaat. Ons hostel was superproper (echt; International Hostelling is een aanrader!), behalve dat onze kamers echte sauna's waren! Man, 't was ondragelijk warm! Wellicht hadden ze gedacht dat het harder ging vriezen ofzo! Ahja, in Boston was het wel min 8°C (ofte 17°F). Superkoud! We hebben de oude stad van Boston nog bezocht en daarna was het terug tijd om 7u naar huis te rijden. Man, ik was moe! We zijn eerst hopelijk verloren gereden (aangezien we geen GPS hadden) maar we zijn daarna thuis geraakt met kaarten. Old school rocks! Echt; het was superleuk! Dit weekend is roadtrip 2. De tips zijn: fashion week, Chinees Nieuwjaar en schoenen.
Verder begint school hier superdruk te worden en weet ik eigenlijk niet wat eerst gedaan. Ik moet papers schrijven, maar dan ook aan die thesis denken. Blah, ik weet niet waar mijn hoofd staat maar 't ding is dat ik er totaal niet gestresseerd over ben! Ik weet niet wat dat met mij is; 'k heb mij precies nen ganse semester slecht in mijn vel gevoeld en hier heb ik dat helemaal niet! Nee, voorlopig heb ik het hier fantastisch! Morgen zit mijn eerste maand er al op! Kan je dat nu geloven hoe snel de tijd gaat? Ik snap er niks van.
Ik hoop dat het met iedereen die dit leest ook erg goed gaat want ik begin zo sommige mensen te missen en ik had niet gedacht dat ik dat gevoel terug zou hebben. Mijn doel is om volgende week eindelijk mijn berg postkaartjes te versturen om te bewijzen dat ik jullie niet vergeten ben!
Website van de week: Dé webcam van Bloomsburg. http://alwebcam.bulib.bloomu.edu/view/index.shtml .Via deze link kan je het centrale gedeelte van Bloomsburg volgen. Echt grappig eigenlijk. Ik denk dat ze per seconde een update doen, daardoor lijkt het een beetje in stopmotion te zijn. De webcam staat bovenop de bibliotheek van de campus. Ik ga ook es een filmpje maken voor ne rondtoer van de campus en upper campus. Ah! Ik heb ook mijn eerste Bloomsburg trui gekocht! En j'is fantastisch!!!
Tot gauw nog es he, lieve vrienden!
Thomas
Ik weet naar waar je gaat en je mag niet van mij! Het ligt daar ondergesneeuwd en je wil daar schoenen kopen! hahaha
Geweldig! En je bedoelde vast hopeloos verloren en niet hopelijk verloren :-) Ik schrijf deze namiddag een brief, hopelijk :-)
Hey Handsome,
Ik merk 't al, je hebt 't daar naar je zin! Nu maar hopen dat ze daar ook van die niet te versmaden, ranzige, slechts halfgebakken frieten hebben, want dan is 't er voor jou helemaal...EEN PARTY!
De fouten die je soms typt zijn hilarisch (ik ken 't, ik doe 't namelijk ook aldoor), want je bent schijnbaar "hopelijk" verloren en WTF means "duust?" Gewoon blijven doen, het maakt de teksten interessant.
Heel veel fun daar en ik wacht met spanning je volgende entry af!
-X-
Denis
Ps: Nieuwste aflevering van Lost was idd verrassend, maar op de een of andere manier ook weer helemaal niet.
Bedankt voor je update! Ik ga ook gauw beginnen schrijven (in ruil voor een Amerikaans postkaartje ^^) x
Ohja,
There's nothing you can't do, now you're in New York.
These streets will make you feel brand new,
big lights will inspire you.
Let's hear it for New York!
Veel plezier dit weekend =D
Wow! 1200 KM heen EN terug op een weekend is wel veel! Maar zoals je het leest wel de moeite waard.
Hey Thomas,
Net een kijkje bij de foto's genomen, leuk, maar ook wel heel erg afstandelijk, weinig menselijk leven. Waar zijn de foto's waarbij jij half lens in de goot ligt met een pintje in je handen? Lol!
Ik wacht op die soort foto's ;-)
Dag Thomas
Hier een vaste klant van je blog. Bij deze: het is een schitterende blog, duidelijk ook een zot avontuur van Thomas in Amerika.
Alles lijkt daar enorm ruim. Geniet maar verder van je ruimte want het is zoals je het zegt. Voor je het weet is je ruimte enkel nog een herinnering...
Amai, je zit in AMERIKA!
Groeten
Nele
Nu ik een dagje thuis ben en eindelijk wat tijd heb na die ontbijtpakketjes om eens jouw blog te lezen. ik moet nog heel wat lezen om helemaal mee te zijn met jouw avontuur. Tof om te weten dat het daar wel plezant is. Was trouwens niet verbaasd te lezen dat je keihard verdwaald bent gereden, ik moet er geen tekeningkjes bij te maken...Hier in zulte gaat alles zijn gewone gangetje, niks spannnends dus.
see you later!
leve uw muziek, thomas!:p
ge hebt toch al een fan, nah!
'k moet toegeven datk nog niet veel tijd gehad heb om je verhalen te lezen, maar ze doen me ook zot veel denken aan zweden
maar vandaag, jaja, deez verhaal gelezen:p jeeej
hier niet zoooveel interessants
tjah, of toch niets wat'k hier kan posten
amuseer je nog! want 't gaat enorm snel
't ga je goed:D
Ik vind je eerste zin van dit blokje geniaal :)